Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Εκδήλωση από τη Νομαρχία Ροδόπης προς τιμή του Γιώργου Πεταλωτή

«Θωρακίζουμε την ευημερία του Έλληνα πολίτη», ήταν το θέμα της ομιλία του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και εκπροσώπου Τύπου της Κυβέρνησης, Γιώργου Πεταλωτή χθες το βράδυ στην Κομοτηνή, στα πλαίσια της βράβευσης του από τη Νομαρχία Ροδόπης και την Διευρυμένη Αυτοδιοίκηση Ροδόπης – Έβρου. «Ο Πρωθυπουργός, ο Γιώργος Παπανδρέου, άκουσε τη Ροδόπη. Τη Ροδόπη που πάντα τον ενδιέφερε. Αποφάσισε λοιπόν να μου δώσει την ευκαιρία συμμετοχής στο κυβερνητικό σχήμα. Δεν είναι λίγο το να βρίσκεται ένας άνθρωπος από τη Ροδόπη στο Πρωθυπουργικό Γραφείο, είναι τιμή και συγχρόνως ένα μήνυμα. Σε μια θέση που οι προδιαγραφές της αφορούν το σύνολο των κυβερνητικών δράσεων. Που απαιτεί σκληρή δουλειά. Το συναίσθημα ανταπόκρισης στη βαριά αυτή ευθύνη με γεμίζει από τότε. Με καθοδηγεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πεταλωτής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΔΕ ΝΔ Ροδόπης

Παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον τις δηλώσεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Πεταλωτή με αφορμή την επίσκεψη του κλιμακίου του ΕΛΓΑ στις χαλαζόπληκτες περιοχές του Ν. Ροδόπης.

Αντί ο κ. Βουλευτής να επαινέσει τον ΕΛΓΑ για την άμεση αποστολή κλιμακίου με επικεφαλής τον συντοπίτη μας και Αντιπρόεδρο του οργανισμού κ. Κρόκο τον οποίο συνόδευαν ο προϊστάμενος του τμήματος Θράκης κ. Τσέτουρας και ο επόπτης του Ν. Ροδόπης κ. Πανταζής, παρακολουθήσαμε ένα άνευ προηγουμένου κομματικό παραλήρημα με το οποίο κατηγορούσε τα στελέχη του ΕΛΓΑ για παλαιοκομματισμό και κομματισμό.

Επιστέφουμε τους χαρακτηρισμούς στον κ. Βουλευτή και λυπόμαστε για τον ευτελή τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται το θεσμικό του ρόλο. Προσπαθώντας να γίνει κομματικός ήρωας εξαπέλυσε κομματική επίθεση κατά του οργανισμού ο οποίος τα τελευταία 5 χρόνια στήριξε τους αγρότες του νομού μας με πάνω 90 εκατομμύρια ευρώ έναντι 10,5 της πενταετίας που κυβερνούσε το κόμμα του.

Καλούμε τον μικρό ήρωα του τοπικού ΠΑΣΟΚ να αφήσει το κομματικά παιχνίδια στις πλάτες των αγροτών. Ας βρει τον εσωκομματικό του ρόλο σε άλλα πεδία αντιπαράθεσης. Στόχος μας ήταν και παραμένει η στήριξη του αγρότη της περιοχής μας.

Καλούμε τον κ. Βουλευτή να μας απαντήσει γιατί δεν έκανε τις ίδιες δηλώσεις για την επίσκεψη του κ. Νομάρχη ο οποίος ως όφειλε επισκέφθηκε τις χαλαζόπληκτες περιοχές την προηγούμενη μέρα. Θα περιμέναμε περισσότερη σοβαρότητα στην αντιμετώπιση της συμμετοχής της περιοχής μας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων ιδιαίτερα όταν αυτή συνοδεύεται από ευνοϊκά αποτελέσματα για τον τόπο μας.