Κυριακή 17 Μαΐου 2009

Έχουμε ανάγκη και δυνατότητα, να πιστέψουμε στο όραμα για μια νέα Ελλάδα

Στις 7 Ιουνίου ψηφίζουμε για την Ευρώπη, αποφασίζουμε για την Ελλάδα. Απ’ αυτήν την μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς. Είναι ηθική υποχρέωση όλων μας, για το σήμερα το δικό μας, για το αύριο των παιδιών μας. Πρέπει να στείλουμε ένα διπλό και ηχηρό μήνυμα.
Πρώτον ότι λέμε όχι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που οδήγησαν στα αδιέξοδα την Ελλάδα και την Ευρώπη και συνεχίζουν και σήμερα να ρίχνουν όλα τα βάρη στους μεσαίους και στους ασθενέστερους. Ταυτόχρονα βγάζουμε «κόκκινη κάρτα» σ’ αυτήν την κυβέρνηση που συνεχίζει και νομίζει πως μπορεί να μην λογοδοτεί για τα σκάνδαλα, που νομίζει ότι δεν θα λογοδοτήσει ποτέ στην Ελλάδα για τις πολιτικές που μας οδήγησαν τόσα χρόνια πίσω, που οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην ανασφάλεια, στον φόβο, στην αγωνία για το αύριο.
Ο τόπος χρειάζεται μια νέα μεγάλη αλλαγή. Έχει ανάγκη από μια νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να ξεπεράσουμε την κρίση, με ανάπτυξη, με αναδιανομή και με αλληλεγγύη. Έχουμε ανάγκη και δυνατότητα, να πιστέψουμε στο όραμα για μια νέα Ελλάδα. Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει προοπτική. Είναι το ΠΑΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: